Over ons

OVER SISANA

Sisana staat voor gezondheid; een gezonde, stralende huid is immers waarvoor je naar de schoonheidsspecialiste gaat. Wij zorgen dat wij samen met jou de beste resultaten voor jouw huid kunnen bereiken. Jouw huid, jouw wensen.

Sisana Huidverbetering is opgericht in het jaar 2010. Sinds 2023 werken wij vanuit een prachtige locatie in Oranje Zuid aan de Wilhelminastraat. Hier werken wij met producten die niet alleen prettig zijn, maar ook wetenschappelijk onderbouwd en uitvoerig getest. Behalve gezondheid nastreven willen wij ook groen zijn. Zowel onze producten als onze werkwijze zijn vriendelijk voor het milieu, mens en dier.

In onze salon hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht en uiteraard staat ook hygiëne hoog in het vaandel. Tevens zijn wij aangesloten bij de ANBOS, NVH, het SKIN -register en het Kwaliteitsregister Paramedici, welke professionaliteit en hygiëne waarborgen.

Middels een uitgebreid intake gesprek bespreken wij uw wensen en bieden u een huidplan wat degelijk verschil maakt. Door goed te luisteren, de tijd te nemen en zorgvuldig te overwegen helpen wij u op weg naar een betere huid.

Onze huidspecialistes zijn gespecialiseerd met focus op anti-aging. Door middel van vele scholingen in o.a. dermatologie onderscheiden wij ons van de reguliere schoonheidsspecialist en huidtherapeut.

Ymke

YMKE

HUIDTHERAPEUT

“Ik houd van het puzzelen met een klant om tot de beste behandelmethode te komen. Als huidtherapeut heb ik mij gespecialiseerd in de complexere huid en het vroegtijdig signaleren van maligniteiten. Bij mij kunt u terecht voor o.a. microneedling, peelings, het verwijderen van huidoneffenheden zoals fibromen en teleangiectasieën (couperose), acnebehandelingen en lymfedrainage.”

Chelsea

CHELSEA

ALLROUND SCHOONHEIDSSPECIALIST , PMU-SPECIALIST

“Mijn interesse in de huidverbetering is al vroeg begonnen en tot heden blijft het intrigeren. Naast mijn opleiding Allround Schoonheidsspecialiste, heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd, zoals de specialisaties bindweefselmassage, acne en permanente make-up. Mijn werk en de praktijkruimte bij Sisana zijn GGD goedgekeurd waardoor je zeker kan zijn van een veilige PMU -behandeling. Uw huid verbeteren en in topconditie houden is mijn grote passie en doe ik met veel plezier!”