VOOR IEDER PROBLEEM EEN OPLOSSING

Wij bij Sisana zijn gek op alles wat jouw huid mooier kan maken. Of dit nou medisch of cosmetisch is, wij willen je graag helpen. Vandaar dat wij verschillende specialisaties hebben gevolgd om ieder probleem aan te kunnen pakken. Hieronder vind je onze expertises.

robertocarbajal

Met onze laser en IPL apparaat kunnen wij onder andere op vaatafwijking, pigmentvlekken, definitief ontharen, huidverjonging etc. werken.

met de T-AWAY USHF (ultra Short High Frequency) methode maakt het mogelijk vele cosmetische indicaties te behandelen. Deze indicaties kunnen o.a. vasculaire aandeningen zijn zoals couperose, spider naevi en hemangioma senilis, maar ook overpigmentering en goedaardige huidaanhangsels. Gebruik van het T-AWAY USHF systeem voor medische indicaties is niet mogelijk. Voor aanvang van de behandelingen van dergelijke aandoeningen adviseren wij een arts te raadplegen. De doelstelling bij het gebruik van de T-AWAY voor cosmetische doeleinden is eenvoudig om het algehele voorkomen van de huid te verbeteren. Deze behandeling wordt bij Sisana huidverbetering alleen uitgevoerd door onze gediplomeerde medisch schoonheidsspecialiste die werkt volgens de hoogstaande en kwalitatieve voorgeschreven behandelmethodes, zodat u verzekerd bent van een veilige behandeling. De nagenoeg pijnloze behandeling geeft direct resultaat en verlost u in enkele minuten van uw huidprobleem.

De behandeling duurt doorgaans 5 tot 20 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied. Nadat de behandelwijze is besproken zal de behandelaar de te verwijderen laesie aanstippen met een speciale tip, waardoor de huid heel precies gecoaguleerd zal worden. De behandeling kan gevoelig zijn, maar wordt vrijwel nooit als pijnlijk ervaren.

De behandelingen met de T-AWAY geven in het algemeen onmiddellijke resultaten. Echter is er in enkele gevallen een tweede of derde behandeling nodig, of slaat de behandeling niet voldoende aan. Na de behandeling kunnen de volgende gevolgen zichtbaar zijn:

– Irritatie na de behandeling zoals plaatselijke roodheid, zwellingen etc.
– Hoewel het zeer ongebruikelijk is bestaat er een kleine kans op het veranderen van het behandelde weefsel en/of ontstaan van littekens.
– Overvloedig gepigmenteerde beschadiging kan zich voordoen, welke over het algemeen na 3 tot 12 maanden zal verdwijnen.
– Veelal zal zich een korst vormen die doorgaans na 5 tot 10 dagen vanzelf zal afvallen.
– De behandelde plek zal doorgaans binnen een aantal dagen genezen. Indien de plek in het gezicht is, kan dit 4 tot 6 weken duren.

Wil je verzorgd voor de dag komen, maar dan zonder iedere ochtend make-up aan te moeten brengen? Permanente make-up kan veel tijd en ergernissen besparen. Zo is uitgelopen make-up door regen of sporten verleden tijd met permanente make-up.

Permanente make-up (afgekort PMU) is het aanbrengen van pigmenten vlak onder het huidoppervlak, in de lederhuid. Dit gebeurt met een PMU apparaat waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Permanente make up lijkt qua techniek op het zetten van een tatoeage, maar wordt niet zo diep in de huid geplaatst, vandaar dat PMU geleidelijk aan vervaagt terwijl een tatoeage haast niet vervaagt. Voorafgaand aan de behandeling overlopen we samen een checklist, bespreken we je wensen en verwachtingen en ga ik de vorm voortekenen. Pas wanneer we allebei tevreden zijn met de getekende vorm gaat de behandeling beginnen. In totaal duurt de behandeling gemiddeld 3 uur.

Microneedling middels de DERMAPEN 4 is momenteel wereldwijd de meest geavanceerde microneedling -behandeling op de markt. De behandelingen zijn sneller en veiliger dan met elk ander microneedling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten en de minste down-time.

Microneedling met de DERMAPEN 4 is de grootste doorbraak van de afgelopen tien jaar waarbij de meest geavanceerde naaldcartridge innovatie wordt toegepast om de huid verticaal te penetreren middels minuscule naaldjes. De pen glijdt als het ware over de huid en creëert daarmee miljoenen micro-kanaaltjes. De reactie van ons lichaam hierop genereert een natuurlijk herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid. Door de zorgvuldig gekozen meso-glides komen actieve werkstoffen op de juiste diepte in de huid, waar zij intensief kunnen werken op indicaties zoals fijne lijntjes en rimpels, acne, littekens, striae, pigmentatie, grove poriën en elasticiteit.

In de behandeling maken wij eerst uw huid schoon. Vervolgens behandelen wij u met een naaldcartridge voor eenmalig gebruik, welke zorgt voor bijna 2000 microkanaaltjes per seconde. Hiermee maken wij banen over het gezicht, waarbij we de behandeldiepte continu aanpassen aan uw huid. Probleemzones pakken wij, indien nodig, extra aan met onze speciale littekenstand. Na de needling brengen wij een speciale peeling aan op de huid, die snel maar doeltreffend werkt. Direct hierna ronden wij de behandeling af met een herstellend gezichtsmasker.

BEHANDELTRAJECT
– Verjonging 3-18* behandelingen intervallen van 2 of 6-8 weken
– Acnelittekens 8-10 behandelingen intervallen van 6-8 weken
– Striae 8-10 behandelingen intervallen van 6-8 weken
– Pigmentatie 4-8 behandelingen intervallen van 2-4 weken
– Rosacea 4-18* behandelingen intervallen van 2 of 6-8 weken

*Het is mogelijk om diepe en oppervlakkige behandelingen met elkaar af te wisselen. Uw resultaat wordt versterkt door deze intensieve behandelmethode. Er zullen echter wel meer behandelingen in een korte tijd afgesproken dienen te worden voor het gewenste resultaat. *Dit behandelprotocol is gebaseerd op de Dermapen richtlijnen. Iedere huid is anders, waardoor aan dit schema geen rechten kunnen worden ontleend. 

De koudplasma behandeling is een nieuwe, revolutionaire techniek om de huid te liften en te verstrakken zonder te snijden of te hechten. De behandeling is zeer aangenaam en effectief tegen rimpels, acne, pigment, ouderdomsvlekken (zoals op de handen), huidplooien, kraaienpootjes, huidzakken en het liften en boosten van de ogen. Ook de mondhoeken en de bovenlip kunnen aangepakt worden. Daarnaast kunnen de volgende onderdelen behandeld worden: decolleté, handen, huid, onderarmen en het liften van de billen. Na één behandeling heb je al zichtbaar resultaat.

Plasma zorgt voor een direct liftend en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastinevezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume. In de regel zijn er, afhankelijk van de conditie van de te behandelen huid, 4 of 6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

– Verbetering van de huidconditie
– Stimulering van de huid doorbloeding
– Opnameverbetering van werkstoffen
– Bevordering van de celdeling
– Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
– Verbetering van de huidstructuur en huidteint
– Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

Een medische peeling is een chemische of mechanische manier om het bovenste huidlaagje van de huid te verwijderen en de diepere huidlagen te stimuleren en vernieuwen. Een peeling kan op verschillende dieptes worden uitgevoerd en het meeste effect wordt behaald bij een aantal opeenvolgende behandelingen. Afhankelijk van de intensiteit kan een vervolgbehandeling na één tot acht weken plaatsvinden. De behandeling kan op verschillende niveaus worden toegepast voor verschillende indicaties. Veel gebruikte toepassingen zijn:

 •  Comedonenacne
 •  Verhoornde huid
 • Acne Vulgaris
 •  Fijne lijntjes
 • Littekens
 •  Grove poriën
 •  Doffe Huid
 •  Pigmentatie

Wij maken gebruik van verschillende soorten peelings, omdat niet iedere huid het zelfde reageert. De behandelaar zal altijd in overleg bepalen welke methode het meest geschikt is. De keuze valt op:

 •  Microdermabrasie
 •  Lactaatzuur
 •  Amandelzuur, lactaatzuur, koijczuur
 •  Glycolzuur
 • Trichloorazijnzuur (al dan niet met phenol)
 •  Trichloorzaijnzuur, salicylzuur, pryodruivenzuur

De behandeltijd kan bij deze behandeling variëren van 20 tot 90 minuten. Dit heeft te maken met de keuze van de peeling, het wel of niet toepassen van een voorbehandeling en het wel of niet toepassen van een nabehandeling. Uw specialist zal u hierover uitvoerig informeren. Tijdens de behandeling kan de huid onprettig aanvoelen. Dit varieert van irritatie en jeuk tot een brandend gevoel. Na de peeling worden alleen nog herstellende en beschermende producten op de huid aangebracht.

Na een week zullen de eerste resultaten zichtbaar zijn en is de huid zachter en gladder dan voorheen. De blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 3 tot 6 behandelingen. De toestand van uw huid zal echter blijven verbeteren gedurende de volgende maanden na uw reeks behandelingen, vooral wanneer deze gepaard gaat met de door uw specialist aanbevolen huidverzorging. Direct na de behandeling kunt u enkele ongemakken ervaren. Dit zijn:

– In uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld bij het behandelen van littekens, kan er frosting optreden. Dit heeft een langere downtime dan gebruikelijk en is bij iedereen verschillend.
– Vervolgens kan de huid licht gaan schilferen en gaan jeuken. Dit is het resultaat van het vernieuwingsproces van de huid.
– De huid kan roodheid en zwelling vertonen. Normaliter zal dit binnen enkele dagen wegtrekken.

Heb je last van ongewenste haargroei of overbeharing? Elektrische epilatie is een effectieve methode om ongewenste haargroei in het gezicht en eventueel op het lichaam permanent te verwijderen. Elektrische epilatie is geschikt voor ieder huidtype en kan ingezet worden bij zwarte, witte, blonde of rode haren. Elektrische epilatie wordt vooral ingezet bij haren die weinig pigment bevatten zoals witte en blonde haren. Deze haren zijn niet geschikt voor een IPL of Laserbehandeling. Elektrische epilatie is een hele veilige methode om haren permanent te verwijderen. In sommige gevallen wordt deze behandeling zelfs vergoed door zorgverzekeraars. Benieuwd of jij deze behandeling vergoed krijgt? Controleer dan jouw polisvoorwaarden.Onze expertises