Medisch schoonheidsspecialist


MEDISCH SCHOONHEIDSSPECIALIST

Een medisch schoonheidsspecialist is een schoonheidsspecialist die kennis heeft van de medische aspecten van de huid. Deze schoonheidsspecialist heeft, naast de opleiding voor schoonheidsspecialist, een twee jarige masterclass dermatologie voor schoonheidsspecialisten gevolgd.

Juist door de gevolgde extra medische opleiding is Sisana het juiste adres voor huidverbetering. Vanzelfsprekend kunt u bij de medisch schoonheidsspecialist en haar collegae ook terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen om de conditie van de huid te verbeteren. Wij zijn door onze opleiding geoefend om uw zorgvraag, indien nodig, adequaat vervolg te geven richting bijvoorbeeld uw huisarts.

Omdat onze medisch schoonheidsspecialist opgeleid is in dermatologische kennis, is zij goed in staat huidproblemen te signaleren en u hierover te informeren. Daarnaast is zij op de hoogte van de medische richtlijnen. Cliƫnten met een (chronische) huidaandoening of een beschadigde huid (bijvoorbeeld acne en/of rosacea) zijn bij de medisch schoonheidsspecialist in vakkundige handen.