ONS WONDER

Een huidspecialist bij Sisana bezoek je omdat je kwaliteit wilt. No-nonsense huidverbetering door een ervaren huidspecialist met veel kennis. Daarbij horen producten die niet alleen prettig zijn, maar ook wetenschappelijk onderbouwd zijn en uitvoering getest.

ENVIRON

Vanaf onze geboorte worden we ouder en onze huid doet hieraan mee. Environ volgt het concept waarin afgebroken vitaminen in de huid vervangen worden door nieuwe. Dat betekent dat het huidverzorgingsprogramma voor iedereen dezelfde basis heeft, echter zullen de vitaminegehaltes aan de huidconditie aangepast worden.

Met persoonlijke aandacht gaan wij aan de slag om een gedegen plan uit te werken. Wij kijken naar uw wensen en voorkeuren om daarbinnen de beste behandelmethode te bepalen. Of u een frissere uitstraling wilt, of liever uw rimpels behandeld, met de nieuwste technieken vinden wij altijd een passende oplossing.

Het is een synergetisch systeem, waarbij voeding, producten en behandelingen op elkaar worden afgestemd op een manier die bij u past. De basis is zacht, puur en eerlijk en bovendien zeer werkzaam door de opbouw van vitamine A. De fijne structuur van de producten en de onontbeerlijke samenhang zorgen dat uw huid er iedere dag een stukje beter uit gaat zien.

Is een absoluut topmerk, waarvan de producten exclusief verkrijgbaar zijn in gespecialiseerde salons. Het is een huidverbeterend concept, waarbij uw wensen centraal staan.

Dermapen Dermaceuticals

Dermapen is van origine een microneedling merk. Hét microneedling merk, met de eerste originele Dermapen. Ontwikkeld door dermatologen over de hele wereld om jouw huid te verbeteren. In de loop der jaren is ontdekt dat het heel belangrijk is welke producten je voor en na een microneedling behandeling gebruikt. Een verkeerd product kan vervelende problemen geven, terwijl een passend product juist de resultaten bevordert. Dermapen heeft daarom een eigen lijn ontwikkeld, waarbij elk bio-identiek product voldoet aan de hoogste standaarden.

De Dermapen Dermaceuticals presteren altijd. De resultaten gaan verder dan alleen het huidoppervlak. De Dermaceuticals onderscheiden zich van vele andere serums en producten door hun onvoorstelbaar kleine molecuulgrootte. Hierdoor kunnen de de producten optimaal door de huid opgenomen worden.

SKIN TECH

Voor verbetering van je huid zal je misschien niet zo snel aan een cosmetisch arts of soortgelijke specialist denken. Eerder aan een goeie crème, peeling of een afspraak met de schoonheidsspecialiste. Dit is een prima gedachte als je huid jong, soepel en probleemloos is, maar wanneer je huid het wat zwaarder te verduren heeft (gehad), onderhoudsgevoeliger is (geworden) en er storende pigmentvlekken, een vale huid, grove poriën of fijne lijntjes zichtbaar zijn geworden, dan wil je een aanpak die daarbij past.

Wij kunnen je daarbij helpen. Net als met wallen of donkere kringen onder je ogen. En zelfs bij ongewenste haaruitval hebben we een booster voor je. SKIN TECH is een merk met medisch geclassificeerde behandelingen zónder daarbij een cosmetische ingreep te ondergaan. Wij gebruiken géén fillers en voeren géén facelifts uit, maar we komen zo dicht mogelijk in de buurt op een natuurlijke wijze. Bijvoorbeeld door een Skinbooster die de huid voller maakt, hydrateert en voorziet van alle benodigde vitaminen en mineralen. Of door een peeling, die de huid opfrist en huidproblemen aanpakt. Of een speciale kuur om pigmentproblemen zoals melasma te verminderen.

 

JANE IREDALE

Jane Iredale is geen gewone make-up. Jane is de mooiste, meest zuivere minerale make-up die je bij een professional zult aantreffen en een perfecte aanvulling op Environ door de huidverbeterende eigenschappen. Na elke behandeling bieden wij een “Jane 2-minuten make-up” aan als service. Je zult dan zelf ervaren wat Jane Iredale voor jou kan betekenen.

 

ANP

Voor ons is onze visie heel duidelijk. Huidverbetering is een totaalplaatje. Het bezoek aan onze praktijk, de juiste verzorging voor de huid, goede bescherming, genoeg beweging, een mentale gezondheid en voeding spelen een rol. Helaas is deze homeostase niet altijd mogelijk en een duwtje in de rug middels supplementen kan dan een wereld van verschil zijn. Wil jij alles doen om jouw huid mooier te maken? Zie de verschillen met ANP.

BESTELLEN

Wil jij graag producten van Environ, Dermapen, Skin Tech, Jane Iredale of ANP bestellen? Dat is mogelijk, laat ons weten in een mail wat je graag wilt of bel met 076 5138807. Wij sturen het product graag naar je op! En als het mogelijk is komen wij je producten op de fiets brengen, zo houden we ook rekening met het milieu. Ophalen in de salon is ook mogelijk, dit gaat altijd op afspraak zodat klanten niet tijdens hun behandeling gestoord hoeven te worden.

 

Merken