ONS WONDER

Een huidspecialist bij Sisana bezoek je omdat je kwaliteit wilt. No-nonsense huidverbetering door een ervaren huidspecialist met kennis. Daarbij horen producten die niet alleen prettig zijn, maar ook wetenschappelijk onderbouwd zijn en uitvoering getest.

ENVIRON

Vanaf onze geboorte worden we ouder en onze huid doet hieraan mee. Environ volgt het concept waarin afgebroken vitaminen in de huid vervangen worden door nieuwe. Dat betekent dat het huidverzorgingsprogramma voor iedereen dezelfde basis heeft, echter zullen de vitaminegehaltes aan de huidconditie aangepast worden.

Met persoonlijke aandacht gaan wij aan de slag om een gedegen plan uit te werken. Wij kijken naar uw wensen en voorkeuren om daarbinnen de beste behandelmethode te bepalen. Of u een frissere uitstraling wilt, of liever uw rimpels behandeld, met de nieuwste technieken vinden wij altijd een passende oplossing.

Het is een synergetisch systeem, waarbij voeding, producten en behandelingen op elkaar worden afgestemd op een manier die bij u past. De basis is zacht, puur en eerlijk en bovendien zeer werkzaam door de opbouw van vitamine A. De fijne structuur van de producten en de onontbeerlijke samenhang zorgen dat uw huid er iedere dag een stukje beter uit gaat zien.

Is een absoluut topmerk, waarvan de producten exclusief verkrijgbaar zijn in gespecialiseerde salons. Het is een huidverbeterend concept, waarbij uw wensen centraal staan.

 

JANE IREDALE

Jane Iredale is geen gewone make-up. Jane is de mooiste, meest zuivere minerale make-up die je bij een professional zult aantreffen en een perfecte aanvulling op Environ door de huidverbeterende eigenschappen. Na elke behandeling bieden wij een “Jane 2-minuten make-up” aan als service. Je zult dan zelf ervaren wat Jane Iredale voor jou kan betekenen.

 

SEPAI

Wil je naast werkzaamheid ook luxe? Absolute ontspanning, fijne zachte geuren en een prettige textuur? Wil je jouw producten en behandelingen helemaal kunnen personaliseren en zelfs de mogelijkheid hebben om producten aan te passen op jouw DNA? Kies dan voor SEPAI! Dit exclusieve merk bevat 99% pure werkstoffen en is te personaliseren door middel van Tune-it’s. Elke behandeling is een weldaad van begin tot eind en de specifieke massagetechnieken werken ontspannend, liftend en verstevigend op de huid.

 

ANP

Voor ons is onze visie heel duidelijk. Huidverbetering is een totaalplaatje. Het bezoek aan onze praktijk, de juiste verzorging voor de huid, goede bescherming, genoeg beweging, een mentale gezondheid en voeding spelen een rol. Helaas is deze homeostase niet altijd mogelijk en een duwtje in de rug middels supplementen kan dan een wereld van verschil zijn. Wil jij alles doen om jouw huid mooier te maken? Zie de verschillen met ANP.

BESTELLEN

Wil jij graag producten van Environ, Sepai, Jane Iredale of ANP bestellen? Dat is mogelijk, laat ons weten in een mail wat je graag wilt of bel met 076 5138807. Wij sturen het product graag naar je op! En als het mogelijk is komen wij je producten op de fiets brengen, zo houden we ook rekening met het milieu. Ophalen in de salon is ook mogelijk, dit gaat alleen wel op afspraak.

 

ENVIRON, JANE & SEPAI