Over ons

OVER SISANA

Sisana staat voor gezondheid; een gezonde, stralende huid is immers waarvoor u naar de schoonheidsspecialiste gaat. Wij zorgen dat wij samen met u de beste resultaten voor uw huid kunnen bereiken. Uw huid, uw wensen.

Wij zitten op een prachtige locatie in Breda aan de Baronielaan. Wij werken met producten die niet alleen prettig zijn, maar ook wetenschappelijk onderbouwd en uitvoerig getest. Behalve gezondheid nastreven willen wij ook groen zijn. Zowel onze producten als onze werkwijze zijn vriendelijk voor het milieu, mens en dier.

In onze salon hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht en uiteraard staat ook hygiene hoog in het vaandel. Tevens zijn wij aangesloten bij de ANBOS welke professionaliteit en hygiene waarborgt.

Middels een uitgebreid intake gesprek bespreken wij uw wensen en bieden u een huidplan wat degelijk verschil maakt. Door goed te luisteren, de tijd te nemen en zorgvuldig te overwegen helpen wij u op weg naar een betere huid.

Onze huidspecialistes zijn gespecialiseerd met focus op anti-aging. Door middel van vele scholingen in o.a. dermatologie onderscheiden wij ons van de reguliere schoonheidsspecialist.

Ymke

YMKE

MEDISCH SCHOONHEIDSSPECIALIST HUIDTHERAPEUT IN OPLEIDING

“Ik houd van het puzzelen met een klant om tot de beste behandelmethode te komen. Als medisch schoonheidsspecialist heb ik mij gespecialiseerd in de complexere huid en het vroegtijdig signaleren van maligniteiten. Bij mij kunt u terecht voor o.a. microneedling, het verwijderen van huidoneffenheden zoals fibromen en teleangiektasieën (couperose), acnebehandelingen en lymfedrainage.”

Chelsea

CHELSEA

ALLROUND SCHOONHEIDSSPECIALIST

“Mijn interesse in de huidverbetering is al vroeg begonnen en tot heden blijft het intrigeren. Naast mijn opleiding Allround Schoonheidsspecialiste, heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd, zoals de specialisaties Bindweefselmassage en Acne. Uw huid verbeteren en in topconditie houden is mijn grote passie en doe ik met veel plezier!”

EMIE

HUIDTHERAPEUT

”Hallo, mijn naam is Emie Dekkers en ik werk als huidtherapeut bij Cosmetique Totale. In samenwerking met Sisana Huidverbetering ben ik een aantal keer in de maand aanwezig in de salon om huidtherapeutische behandelingen uit te voeren. Als huidtherapeut ben ik gespecialiseerd in laserbehandelingen en medische peelings.”

SABINE

PMU-SPECIALIST

“Het zetten van permanente make-up is mijn passie, daarom heb ik mij volledig toegelegd op deze mooie behandeling. Het tattoeren van een mooie eyeliner of wenkbrauwen maakt veel mensen blij, waardoor ik er dagelijks plezier uit haal. Mijn werk en de praktijkruimtes bij Sisana huidverbetering zijn GGD gekeurd waardoor je zeker kan zijn van een veilige PMU -behandeling door een ervaren specialiste.”